Team Solberga Mx Racing

Alla inlägg den 7 februari 2013

Av Team Solberga Mx Racing - 7 februari 2013 18:39

Det har varit en del trista händelser sista veckorna. Började med att jag krockade med ett rådjur vilket trots allt gick bra men rådjutet fick lämna jordelivet och bilen går att köra med, men behöver lite nya delar för att bli bra igen.

Dom ringde från skolan och sa att Emil blivit misshandlad vilket ledde till att skolan gjorde polisanmälan på händelsen. Emil har ändå taget det hela bra och det känns viktigast. I fredags var killarna lediga från skolan och Joakim ringer mig på jobbet och säger att vi har ett problem, Emil har ramlat och slagit knät och det ser ut som ett djupt sår. En resa till akuten och 3 stygn. Så nu har det varit en lugn vecka för han för att såret skall få läka då det är på knät är det lite utsatt läge.

Då var det lite roligare idag då det plingade till i telefonen och ett mejl från Honda och ett Grattis till Joakim som vann poängjakten förra året och kommer att få ha en ny Honda till låns detta år i 6 månader. Detta var för oss inget nytt men ändå något som betyder så mycket  för oss och vi är så tacksamma för detta.

/Annika 

Ovido - Quiz & Flashcards