Team Solberga Mx Racing

Alla inlägg under april 2014

Av Team Solberga Mx Racing - 16 april 2014 22:51

I fredags åkte vi till Tibro där Tibro Mk arrangerade läger över helgen som killarna deltog i. Det var riktigt många timmar hoj åka och Thomas och jag som var riktigt förkylda turades om att vara ute på träningspassen. Skönt att ha morfar och mormor med som hjälp också. Super bra läger som avslutade med balans övningar.

När lägret var slut och hojar och utrustning rengjord åkte vi till Ullared och tillbringade vår vilodag med en dag i varuhuset. Äntligen började vi känna oss bättre från förkylningarna.  Efter lunch åkte vi till Halmstads crossbanan och sov. Tisdagen bjöd på strålande sol och träning från ca 12.00 och det blev ca 3 timmars körning under dagen och det var gott med grillat ute i kvällssolen efter träningen.

Onsdagen hade vi planerat att köra i Veinge på kvällen men då vi var kvar i halmstad vid deras fina anläggning och dom började träningen vid 10.00 tog vi beslutet att stanna kvar och köra ytligare en dag där. Det blev premiär turen med Emils nya hoj på banan och han var riktigt nöjd. Även Joakim körde sin nya. Dom testade även ett varv på endurobanan. Efter ca 2½ timma var dom nöjda och vi packade ihop och åkte till Varberg. Där var det crosskola/ungdomsträning och Emil blev sugen att köra och fick vara med. Även det blev bra träning och Emil som verkligen gillar Varbergs bana njöt av körningen.  Joakim var nöjd för dagen och valde att stå bredvid och titta på.

Imorgon räknar vi med vilo dag innan fredagen och lördagens Vmx läger i Skene börjar.

Ett extra tack till Tibro för ett kanon läger, Tack till han som jobbade och skötte träningen i Halmstad för sitt gästvänliga bemötande. Sist  Tack till Varberg som tillät en utböling delta på deras träning och bjöd på goa muffins!


/Annika


           

Av Team Solberga Mx Racing - 5 april 2014 14:16

Idag åkte vi till ett soligt Kungsör för lite träning. Emil kom hem igår rejält snorig och nysig vilket är svårt och veta om det är allergi eller förkylning visste först inte om han orkade köra. Men väl på hojen märktes inte så mycket då körningen gick riktigt bra. Möjligen orken som inte räckte som vanligt. Trevlig dag och träffade gamla bekanta vilket alltid är trevligt. Solen sken med skuggan var kall. Banan var fin men något dammig. Kul att se vår gamla Honda cr 125cc som vi sålde förra helgen. Det är en fin hoj men är i goda händer nu. Emil har bestämt sig att det är 250 han vill köra och 125:an tog nu bara plats.
Nu hem och njuta av God pizza och sedan inte så mycket att ta reda på idag då det inte blev mer än lite damm. Imorgon troligen mer Lidköping för träning.

Ovido - Quiz & Flashcards