Team Solberga Mx Racing

Alla inlägg under maj 2011

Av Team Solberga Mx Racing - 12 maj 2011 16:54

Igår var det andra veckan som Örebros Ungdomssattsning körde. Kul med många nya 65 åkare som ska igång och tävla nu. Sebbe och Andreas höll i träningen. Det var tempo träning, hopp och spårval som var riktigt bra. Sista passet var det följa John lite hur dom ville på banan. Sedan åkte vi hem och tog reda på alla skitiga grejer som skall vara rena inför tävlingarna ihelgen. Har börjat lite smått att packa husvagnen då vi åker till Tibro imorgon för första Svealandsfräsen på lördag. Kul att så många anmält sig till tävlingen. Totalt är det 121 anmälda fördelat på 4 klasser.

Sedan på söndag är det tävling i Tv crossen i finnspång. Så nu rullar det på.

Ha en skön kväll!

/ Annika  

Av Team Solberga Mx Racing - 7 maj 2011 19:38

Detta har varit en riktigt bra vecka. Vi tackar och välkommnar 2 nya sponsorer som morfar hjälpt oss att fixa. Detta gjorde det möjligt för oss att anmäla killarna till Honda Mx-Academy lägret som är i Varberg tor-fre 26-27 maj. Samma bana som Usm och Honda Nordic Challenge veckan efter. Det känns riktigt skoj att få den träningen och hoppas på vackert väder då det blir som en extra semester några dagar.

Idag var vi till Kristinehamn och körde Värmlandscrossen. Solen var riktigt värmande så det var en skön dag. Första heatet tog Emil starten och låg tvåa men gick omkull. och hamnade runt 10:e platsen och körde upp sig med ett snett styr och riktigt gegig till en 8:e plats. Joakim låg länge 5:a men blev omkörd på sista varven av Ferry Svan och blev 6:a. Andra heatet blev en kanon start för killarna som låg efter första kurvan Emil etta och Joakim  3:a. Emil blev omkörd av 3 killar och slutade som 4:a. Joakim halkade ner till en 8:e plats. Totalt blev Emil  6:a och Joakim 7:a. Rktigt bra tävlig och dom fick varsin glas plakett på prisutdelningen.

Ovido - Quiz & Flashcards