Team Solberga Mx Racing

Alla inlägg den 3 april 2011

Av Team Solberga Mx Racing - 3 april 2011 17:47

I fredags packade vi husvagnen och crossarna och åkte mot Finspång. Vi hittade en platas att sova på en liten bit bort ifrån banan. På lördag morgon var vi på plats vid crossbanan och killarna gav sig ut på sitt första riktiga tränings pass utan dubbar. Banan var nyslätad och fin men var riktigt blöt på vissa ställen. Det blev fyra träningspass och sista passet var det riktigt djupa spår och svår kört men bra träning. Det var ca 95 åkade denna dag. När träningen var slut så stannade vi kvar med husvagen och fixade till crossarna och alla skitiga kläder och glasögon och gick runt och tittade på banan som klubben slätat igen. Det var lite vår värme i luften även om solen inte riktigt tittade fram en riktigt skön dag.

Söndagen bjöd på riktigt bra träning banan var som lördagen och sista passen körde dom inte partierna som var blötast och det gillade dom.

Nu har vi tvättat hojar kläder och glasögon igen och städat ur husvagen.

Nu får det bli en kväll i soffan!

/Annika                                                                             EMIL                                                           JOAKIM  

Ovido - Quiz & Flashcards