Team Solberga Mx Racing

Alla inlägg den 18 april 2011

Av Team Solberga Mx Racing - 18 april 2011 07:55

Då var vi hemma efter en toppen helg i Värnamo. Vädret kunde varit lite varmare men inget regn och sista passen på söndagen kom faktiskt solen fram.

Tränarna bestod av Jonatan Dahlgren, Jonas Edberg, Kalle Olsson, Niklas Olsson, Andreas Hultman, Patrik och Micke. Många duktiga i Honda teamet.

Sista dagen tränade dom att blocka varandra och att köra med bestämdhet vid omkörningar och olika spår val. Nu hade Joakim riktiga blåsor i händerna som vi försökte tejpa.

På eftermiddagen var det start träning och sista passet fick dom följa efter Kalle som åkte upp på hoppen och ner på sidan av hoppen där det inte var tänkt nerfart och genom kärr. Detta var mycket uppskattat av alla och trots att hela helgen gått utan att varken crossarna eller kläder blivit jätte smutsiga. Men då dom kom tillbaka var dom riktigt skitiga. 

Sen var det lottdragning och Joakim vann kylarvingsdekaler och Emil en slang till pappas 250cc. Sist var det diplomutdelning till alla innan vi böjade vår resa hem igen.  Ett stopp på McDonals i Mjölby fick det bli.

/ Annika


        Joakim och Emil med sina nya snygga fleecetröjor, mössa och vattenflaska.

Ovido - Quiz & Flashcards