Team Solberga Mx Racing

Alla inlägg den 24 juni 2012

Av Team Solberga Mx Racing - 24 juni 2012 20:38

Nu har vi kommit hem från en riktigt trevlig helg med många goa vänner som vi tillbringade i Filipstad. Idag var det den 6:e tävlingen av 7 i Svealandsfräsen. Som så många tävlingar den senaste tiden kom det några droppar regn på fm då Guldhjälmarna körde. Men då våra gick ut på träning sken det upp och var helt ok väder och regnet var bara bra för banan. För Emil gick träningen bra men Joakim fick lite känningar i armarna. I Emils klass blev dom 30 st och två finaler. Iförsta kom Emil iväg som 3:e men körde lagom upp sig till förstaplatsen då han gick omkull i en kurva och motorn stannade och han tappade handsken. Stressad försökte ha starta hojen men lyckades inte få igång den förrän dom andra kom förbi igen.  Han körde då riktigt bra och låg med i täten på en fast han hade då ett varv mindre så det var en riktigt besviken kille i mål. Försökte få honnom att förstå vilket race han gjort trots allt vilket han hade svårt att ta in då. Andra heatet kom han även då iväg som nummer 3 i starten och körde upp sig till första platsen men gjorde några små missar då han kände tröttheten i armarna och ramlade ner till en 5:e plats i mål. Tycker absolut att han skall vara nöjd med denna dagen även att det blev tok i första men så kan det gå. Han blev totalt 11:a och har än en gång visat att han kan vara med i toppen.

Joakim kom även han iväg bra i första heatet och låg på en 5:e plats men även han lyckades ramla då han åkte upp i en vall och fastnade med foten som han fick ont i stor tån av. Men han kämpade vidare och kom i mål som 14:e.

Även andra kom han iväg bra och var 4:e upp för backen tappade sedan några men låg och pendlade mellan 8-10:e platsen och slutade sedan 10:a. Han blev 13:e i totalen.

Nu är det uppehåll på tävlingar och vi skall åka till Älvängen på Hondaläger denna vecka torsdag-fredag och sedan åka till Uddevalla och titta på Vm i cross. Så vi ser redan fram mot nya spännade äventyr men goa vänner.

//Annika

Ovido - Quiz & Flashcards