Team Solberga Mx Racing

Alla inlägg den 5 januari 2013

Av Team Solberga Mx Racing - 5 januari 2013 10:22

Killarna fick som dom ville och efter jobbet for vi iväg mot Arena igen. Det såg mycket bättre ut med körningen denna fredag mot förra fredagen och det är kul och se dom komma in och det bara lyser lycka om dom och säger att det är så grymt roligt. Det är 15 minuters intensiva pass och riktigt bra träning och svetten dryper om dom.

i veckan har killarna varit duktiga med träning och kört intervallträning och styrka här hemma och ett pass i isiga längdspåret i Ånnaboda. Dom har även cyklat en del.

När Thomas igår åkte hem från jobbet igår körde han om en Lettauisk bil med 5 personer i som hade början på samma reg nummer som den bilen som var här vid inbrottet. Blev några snabba samtal till Micke som i Österbybruk även haft besök av samma bil och kolla om regnummret stämmde. Sedan till han på larmtjänst som jobbat med detta ärende. Bet var bara bokstäverna som stämde och inte siffrorna men å andra sidan finns det tydligen flera reg plåtar med samma kombinationer så varför skulle det då inte finnas med samma bokstäver men med andra siffror i samma liga???

Så håll ögonen öppna särskilt mot utlänska bilar och ta reg nummren om ni kan och hinner.

Inatt skrämde jag Thomas då jag vaknade av ett konstigt billjud utanför och for upp och tittade ut och ser en bil som kört förbi oss och klockan var vid 03.40 runt den tiden vi tror det var dom gjorde inbrottet . Var säkert bara en epa eller annan ungdomsbil som skramlade lite när den gasade förbi oss. Men trots att det nu gått över 2 månader reagerar vi på många så oskyldiga ljud och spår. Killarna har som sagt ännu svårt för att vara själva  och sova själva fortfarade.

Tänk att något som för dom bara tagit några minuter att ta från oss ska sitta kvar så länge för oss. 

Filmade mycket från Arena igår och ska se om jag kan få ihop en film och lägga upp.

/Annika

   

     


Ovido - Quiz & Flashcards