Team Solberga Mx Racing

Alla inlägg den 12 januari 2013

Av Team Solberga Mx Racing - 12 januari 2013 15:36

För 3:e fredagen i rad åkte vi mot MxArena och tränade igår kväll. Det går nu bättre och bättre och dom tycker det är riktigt kul att köra där. När Emil gick ut på sitt 3:e tränings pass kraschade han och slog runt. Kom in och var rejält mörbultad och hade skrubbsår på fingrar, axeln och ner på armen och hade även fått sig en smäll mot huvudet/kinden.

men som tur var så räckte det med att plåstra om han och han fick vila resten av kvällen. Är även idag lite öm men annars ingen fara. Joakim skulle ut på på sitt sista träningspass fick han vända då det visade sig att han hade punka och vi packade då ihop och åkte hem. Roligt att även mormor och morfar kom med och tittade idag.

Joakim är taggad för att köra tävlingen där nästa helg men inte Emil men vi får se hur vi gör.

Killarna har nu kommit igång bra med fysträning och styrketräning med flera pass i veckan. Och två ggr i veckan är det längdskidträning. På onsdag skall Emil vara med på säsongens första tävling på skidor.

Nu har vi även kommit överens med vårt försäkringsbolag angående ersättning för Joakims hoj och brytmärkena på bussen. Det känns skönt att ha det klart. Kommer inte ha några oförsäkrade hojar i vårt garage i framtiden det är inte värt det. Tänk på det ni som ännu inte tagit tag i den biten. 

Nu har vi även vidtagit dom sista säkerhets åtgärderna i garaget så nu kan inte vi göra mer för att skydda oss.

Ha en trevlig lördag kväll!

/Annika

Ovido - Quiz & Flashcards