Team Solberga Mx Racing

Alla inlägg den 3 augusti 2013

Av Team Solberga Mx Racing - 3 augusti 2013 21:48

Hörde rycket om att detta var årets varmaste dag vilket var tufft för alla förare idag på Täby.

Emil som vanligt satte ingen tid på träningen men i kvalet fick han en dålig start av plattan men på något vis så var han först ur första svängen och ledde heatet fram till mål men hela tiden med Simonsson precis bakom sig. I A-finalen låg han runt 7:a i starten och där låg dom i en klunga på på 5 st och hade tuffa fajter om placeringarna och kom upp på en 4:e i mål. Då hade han dom sista varven hade haft dom snabbaste varven på banan. Men när han kom in i mål var han helt desperat att få av sig kläderna och svalka ner sig. Han blev sittande och pusta en stund och såg så risig ut att många runt oss villigt hjälpte oss med vatten och plocka upp sakerna efter oss men orken var inte problemet utan värmen. Och efter en dusch vid tvätten kom han igång igen. Då fick han andas lite och sedan kom han en från Na och intervjuade han. 

Målet sedan han körde Dråpslaget första gången har han drömt om att få köra Superfinalen vilket han fick idag och han var riktigt nöjd. 

Superfinalen var han 10:a i starten jobbade sig upp till en 5:e plats men tappade sedan och gick imål på en 7:e plats. Han var inte alls lika tagen av värmen denna gången.

Han blev även utsedd till årets bästa Örebroare i klassen och fick för andra året i rad Hyrkarts vandrings pris och även det var ett mål för dagen. 

Så denna dag kan vi inte annat än vara nöjda och stolta över han. Att han även själv är nöjd tyder på att det var en bra dag.

/Annika


         


Ovido - Quiz & Flashcards