Team Solberga Mx Racing

Alla inlägg den 14 augusti 2011

Av Team Solberga Mx Racing - 14 augusti 2011 21:19

Har haft en skön avslutning på semestern. Fredag och lördag tillbringade vi på Gelleråsen och njöt av rafflande race i solen. Sedan på lördag em åkte vi till Kristinehamn där det var tävling Svealandsfräsen på söndagen. Dom var 29 var startande och i första kvalet kom Emil iväg bra och låg 6:a sedan slutade han 7:a trots att han var av banan vid ett tillfälle. Andra heatet kom han också iväg bra och låg 7:a sedan ramlade han ner till en 9:e plats men plockade sedan tillbaka och slutade på en 7:e och totalt 7:a i tävlingen. 

Joakim låg ca 15:e i starten han jobbade upp sig men även han åkte av banan och fastnade i ett dike men kom upp fort igen och körde upp sig till 15:e platsen igen.

Andra heatet kom han iväg lika som första heatet och kämpade och slutade som 15:e plats och totalt 16:e plats på tävlingen.

Båda killarna kämpade hela tävlingen och vi är riktigt nöjda med deras insatts idag.

Nu skall vi börja jobba imorgon och planerar att träna några ggr denna vecka och nästa helg skall vi köra Värmlandscrossen i Filipstad då Joakim skall testa 250cc igen.

/Annika   29 st på väg mot första kurvan!   Emil nr 49 före ligger 390 Andras Göransson  19 Erik Larsson innanför är Joakim i damm molnet.

Ovido - Quiz & Flashcards