Team Solberga Mx Racing

Alla inlägg den 3 september 2011

Av Team Solberga Mx Racing - 3 september 2011 21:16

Nu är vi hemma efter ett dygn i Sunne. Blev en trevlig grill och räk kväll med mormor och morfar i depån igår. Äntligen blev det en tävling utan regn men det kom rejäla skurar i går så banan var inte helt torr på alla ställen. Emil kom iväg som 5:a i första starten men tappade sedan då han ramlade i ett dike. Men kom upp efter hjälp och körde igen, kom på en 7:e plats. Andra heatet ramlade han efter ett par kurvor och låg sist men körde upp sig riktigt fint till en 5:e plats och blev även total 5:a.

Joakim som körde sin 3:e tävling på 250cc. I första heatet kom han iväg bra och kunde med säkerhet ta 4:e platsen. Andra heatet var starten sämre och var bland dom sista men redan första varvet körde han upp sig till en 6:e plats, där var det riktigt tajt om 4:e till 7:e platsen och han slutade som 7:a. Kul att se dom fajterna och Joakim storm trivs verkligen på 250cc. I totalen blev även han 5:a. 

Imorgon blir det träning i Karlskoga då det är Svealandsfräsen där nästa vecka. Då skall Joakim köra på 150cc och vi får se om det kan bli hans sista tävling på den.


Ha det gott! 

/Annika

Ovido - Quiz & Flashcards