Team Solberga Mx Racing

Alla inlägg den 25 september 2011

Av Team Solberga Mx Racing - 25 september 2011 19:45

Har nu kommit hem efter en lång dag på Hallsbergs crossbanan och finalen i Svealandsfräsen. Jag var uppe med tuppen vid 07.00 och hjälpte till med anmälan. Sedan var det jobb hela dagen i för mig i sekretariatet. Killarna började köra efter lunch och i Emils första heat kom han iväg runt 12:a men körde sedan upp sig till 7:e platsen men då gick Alfred som låg före Emil omkull och Emil körde in i hans motorcykel. Ramlade då ner till 9:e där han låg till sista varvet då han gick omkull själv och slutade 12:a. Andra heatet kom han han iväg som tvåa och körde riktigt bra hela heatet utan misstag och slutade som 7:a och dagens total 8:a.

Joakim som körde sin första Svealandsfräsen på 250cc. I första heatet kom han iväg runt 18.e men körde stabilt och säkert och tog placering för placering och kom i mål på en 13:e plats. Andra heatet var starten lika som första för Joakim och  han gorde även detta heat en fin körning och körde i mål på 16:e platsen. Dagens total blev 13:e. Super bra kört av båda killarna idag.

Sedan var det prisutdelning på totalen i Svealandsfräsen där blev Emil 8:a och Joakim som fick sin total i 85U blev 14:e.

Ha det gott!

/Annika

Ovido - Quiz & Flashcards