Team Solberga Mx Racing

Alla inlägg den 18 september 2011

Av Team Solberga Mx Racing - 18 september 2011 21:09

Var en härlig eftermiddag med sol i Säffle igår med många goa vänner i depån. Kvällen tillbringades med familjen Vall inne i husvagnen då mygg och kylan kom fram åt kvällen.

Hörde regnent till och från under natten. Förmiddagen idag var lugn då killarna började efter 13:30 med träning. Emil går ut först och efter ca halva träningen hamnade det troligen en sten i kedjan som gör att det tar stopp och han går om kull. Han blir klämnd med fingrarna under hojen och har ont i fingrarna då jag kommer fram. Sedan får vi av honnom hjälmen och då ser sjukvårdarna som kommit fram till han att han har en blåmärke i pannan. Det blev in och ta av han alla skitiga kläder och tvätta av han men han är vid gott humör och mår trots allt bra men det blev ingen mer körning för han idag. Han kommer att vara riktigt snygg på skolfotot imorgon ;)  Joakim körde riktigt fint och stabilt i sitt första heat och kom 6:a. Andra heatet kom han inte iväg så bra i starten men jobbar upp sig riktigt fint. Men nu var banan riktigt lerig och svårkörd. Han går om kull 2 ggr och kommer in och byter handskar en ggn. Fanns inte många krafter kvar efter sista vurpan och då han ser ledaren bakomsig så väntade han in han så han slapp det sista varvet. Slutar som 7:a i heatet men blev total 6:a.

Kläderna var så leriga men vi bara lastade in allt i bussen. Skall ju han någonting att göra imorgon med. Sedan var det pris utdelning. Då detta var finalen i Värmlandscrossen  var det även total prisutdelning och lottdragning av priser. Så dom gick inte lottlösa där ifrån. Emil 1 pokal 1 plakett och en Honda skjorta. Joakim 1 plakett 2 pokaler och en cross tröja.

Nu hoppas vi att nästa helg INTE blir så skitig. Då är det KM i Örebro lördag och finalen Svealandsfräsen söndag.

Ha det gott! 

/Annika


        

Emil med blåtiran.   Flink, Berggren,Vall, Martinsson



         

David och Jocke före.....    Och efter race.

Ovido - Quiz & Flashcards