Team Solberga Mx Racing

Alla inlägg under juni 2012

Av Team Solberga Mx Racing - 4 juni 2012 16:07

Här kommer nu en film från andra heatet 85U Värmlandscrossen i Lördags.



 

Av Team Solberga Mx Racing - 2 juni 2012 20:39

Igår tog vi husvagnen till Kristinehamn och hade en trevlig kväll med många goa vänner i depån. Grillade och festade dagen till ära på chokladpudding och grädde då Thomas fyllde år.

Lördag fm tittade vi på guldhjälmarna som körde först. Efter lunch var det dax för grabbarna och köra först träning som såg riktigt bra ut. Sedan var det första heatet för Emil som var med bra i starten och efter första hoppen låg han på andra platsen som han sedan höll ända till mål. I andra fick han en kanon start och var först in i startsvängen och i första hoppet lägger han en riktig vip då blev jag nervös men det gick fint och han ledde sedan i ca 3 varv och bland dom sista varven blev han även omkörd av Viktor och slutade som 3:a i heatet men 2:a totalt. Så kul med en pall plats!

Joakim var också med bra i starten och i första heatet och var 5:a efter första svängen och kämpade hela heatet och slutade som 6:a. Även andra heatet var han bland dom första fram till svängen men körde ihop i svängen och tappade balansen och var sist ur svängen men redan efter ett par varv hade han jobbat upp sig till en 6:e plats som han sedan även kom i mål och totalt. En lyckad dag och äntligen lite flyt utan punka, tappa kedja, sprucken ram mm.

Nu har killarna fått lite självförtoende och nu laddar vi till onsdag då det blir Svealandsfräsen i Karlskoga en bana som dom båda gillar. Emil filmade med gopro kamera så det kommer komma en film från dagen.

/Annika

     

       

Ovido - Quiz & Flashcards