Team Solberga Mx Racing

Alla inlägg den 1 juli 2012

Av Team Solberga Mx Racing - 1 juli 2012 22:06

Nu är vi snart hemma efter några dagar i Älvängen och Uddevalla. Sista dagen på lägret var bra träning och då kom även Hondas världs stjärnor förbi bla. Brian Jörgensen, Rui Goncalves och Evgeny Bobryshev vilket var kul och testa killarnas förmåga att förstå engelska men det gick bra med lite hjälp av Edberg med översättning. Med var även andra höjdare från honda var där. Sista passet bjöd på lek med hojen och Emil åkte med 150cc gruppen på banan och Jocke i stora gruppen som först åkte endurospåret men sedan åkte ut på asfalterade lansvägen och körde på 5 ans växel full fart och mötte bilar som undrade vad dom gjorde. Det var bland det häftigaste han gjort och han var riktigt nöjd.

Sedan blev det en snabb dusch i naturen med Larssons dusch innan vi åkte till Uddevalla Vm.

Helgen bjöd på riktigt mäktig cross åkning och en hel del regnskurar men även sol. Kvällarna tillbringades med trevliga vänner och runt om oss en riktig festivalstämmning. Köpte på oss lite nya crosskläder och Dc skor och fox hoddisar. 

Spännande finaler på Vm idag och kul att se Kim Lindström som körde riktigt snyggt. Trist för Antonio Cairoli som ledde Vm och bröt i första och i andra kom utanför spåret och körde fast så att han inte kom loss och även detta heat fick bryta. Tyder det på att KTM endast duger som banmarkering   


//Annika

Ovido - Quiz & Flashcards