Team Solberga Mx Racing

Alla inlägg den 5 juli 2012

Av Team Solberga Mx Racing - 5 juli 2012 21:20

Denna vecka har blivit lite crossträning. I måndags passade killarna på att köra på Täby medans vi hade Tävlingsmöte inför Dråpsalget. Extra roligt att vi fick Speed euipment som huvudsponsor i år. Joakim körde på våran 150cc riva hoj då han skall tävla med den på lördagen och söndagen på 250cc.

Det såg bra ut och dom tränade på körställning. 

Onsdagen fick vi vara med på Hallsbergs ungdomskörning och det var först ett tempo pass (pyramiden) vilket var tufft denna varma sommarkväll och det gick åt en hel del vatten. Efter pausen var det lek parvis med en hoj. Emil och Albin var ett lag med Albins Suzuki. Och Joakim och Chrille var ett lag på Chrilles suzuki.

Först skulle en köra och den andra sitta baklänges det tjoades vilt på den som satt bak vilket roade oss som tittade på. Sedan var skulle dom åka båda och en skötte höger sida och den andra vänster. Jocke och Crille tävlade då mot Robert och David och det blev en tuff fajt på mållinjen med Robert och David som segrare.

Sedan var det en stor cirkel att köra runt en i taget med olika övningar vilket Joakim och Chrille visade att ÖrebroMK var bäst :) Emil och Albin kämpade bra men dom såg bra stora 2 st på hans 85:a och alla andra hade stor hoj.

En trevlig kväll och ett stort Tack för att vi fick vara med er i Hallsberg.

Ikväll kör killarna ett fys pass. Bra jobbat!

Imorgon är sista dagen innan semestern och en helg än så länge helt oplanerad något vi int har haft sedan April.

Ha det gott!

//Annika

                        

Ovido - Quiz & Flashcards