Team Solberga Mx Racing

Alla inlägg den 31 juli 2012

Av Team Solberga Mx Racing - 31 juli 2012 21:13

Har varit dålig på uppdateringar nu, dels varit på många ställen med dålig uppkoppling och lite lathet. Var på en toppen semester med mycket bra körning på olika banor. Efter Ulricehamn körde vi Borås där blev det riktigt bra körning och Emil hade en annan Emil att köra med. Efter Borås åkte familjen Vall/Jadeborn hem och vi räkande med träning med Emils nyfunna vän Emil i Allingsås. Men då vi kommit dit och gått banan såg den intte alls så fin ut som vi hoppas på och vi beslöt oss för att åka vidare till Trollhättan. Blev besök hos Speedequipment i värnersborg och sedan träning i Trollhättan. Sov sedan en natt på Glimmingebanan i Uddevalla men även den banan var hård och spårig så vi tog beslut att denna varam dagen åka till Kil istället.

Där var det många goa vänner som vi hade trevliga dagar med från ons-söndag. Det var grillkväll, brännboll, pizzakväll grabbarna sov i tält och var vid badet mm. Fredagen hjälpte vi till som flaggvakter till guldhjälmarna. Helgen var det tävling lördagen bjöd på molningt väder då grabbarna körde, Emil blev 15:e på lördagen och Joakim 17:e. Eftermiddagen då våra kört klart öppnade sig himmlen och regnet vräkte ner. Men på söndags morgonen var det solsken igen och vi fick mycket bättre banan än vi förväntat oss efter regnet mycket bra jobbat med banan.

Men den var riktigt tungkörd.

Emil blev 14:e och Joakim 17:e.

Nu har vi varit hemma några dagar och vi håller nu på att förbereda oss för Dråpslaget som går i helgen.

Ikväll var det träning och Jörgen var snäll och kom ut och tränade grabbarna i ungdomsgruppen inför helgen.

Så kom nu ut i helgen och titta och heja på grabbarna, Joakim tävlar lördag på 150cc och söndag i Mx2u. Emil kör på lördag.

//Annika


                               

Ovido - Quiz & Flashcards