Team Solberga Mx Racing

Alla inlägg den 13 april 2013

Av Team Solberga Mx Racing - 13 april 2013 19:39

Efter jobbet igår gick vår resa även denna helg till Varberg. Lagom innan träningen började kom Patrik på Honda med Joakim nya Honda 250cc. Det känns helt otroligt vilken förmån att under hela denna säsongen få ha denna hoj från Honda. Det är inte många som har denna förmånen och vi kan inte Tacka nog för att Joakim fått det.

Genast började Thomas att sätta på massor med bling bling på hojen som Joakim samlat på sig. Men dock fick hojen bara stå och glänsa i depån idag och flera kom fram och titta och beundrade den och blev ännu mer förvånade då vi sa att Joakim vunnit  den. Cooolt!!

Idag var det inte alls lika många som kom och tränade här som förra helgen vilket gav både mer och bättre träning då banan idag även var lite blöt då tjälen håller på att gå ur marken. Emil var först inte bekväm och tyckte det kändes som något på hojen inte stämde. Men konstaterade att det var nog banan som hade en annan karaktär än förra helgen. Dels för att dom lagt på nytt material och att den idag var blöt, hal och kladdig mot förra helgens torra bana. Sista passen gick bättre och han var nöjd med dagen. Det var flera duktiga 85 killar här idag vilket var kul.

Joakim körde riktigt bra och det var nog hans bästa träning i år. Jag börjar misstänka att det är lite blöt kladdig banan som är hans före. Så det blev många bra pass på den gamla hojen idag.

Efter träningen blev det dusch för killarna och Thomas och jag åkte iväg och tvättade av dom riktigt skitiga hojarna.

På vägen tillbaka köpte vi med pizza och satt i morfar och mormors husbil och åt. 

Dagen bjöd på lite kallt och mesta dels molnigt väder men sedan sprack det upp och det blev fin kvälls sol och vi passade på att ta några fina kort på den nya hojen med lite av blinget som skruvats på. Kul att vi fått hem dom nya kläderna från Speed också så att Joakim kunde gläsa med hojen.

I morgon bär det av mot Skene för träning innan vi kör hem igen.

Vi kommer garanterat att sova gott i natt!

//Annika


 

 

Snyggt Emil!!      

 


Ovido - Quiz & Flashcards