Team Solberga Mx Racing

Alla inlägg den 14 april 2013

Av Team Solberga Mx Racing - 14 april 2013 18:29

Sov i natt vi crossbanan i Varberg men åkte på fm mot Skene. Solen sken och det var skön temp ute och känsla av vår vilket vi vet att det inte varit hemma denna helg. Det gör att vi ännu en gång tagit ett bra beslut denna helg.

Banan i Skene var torr och den delen som var blöt hade dom stängt av så det var en riktigt fin bana idag. Emil gick ut första heatet med dom med små hojar. Sedan kom dom och bad honom att han skulle köra tillsammans med Elit/snabba stor hojarna istället då dom tyckte han var så duktig. Det tyckte Emil kändes kul. Vilket taggade han och han körde riktigt bra. Joakim körde idag för första gången på sin nya hoj och kände sig först för i första passet. Det kändes riktigt bra men kommer nog behövas justeringar innan han känner samma trygghet med fjädring bla. På vägen hem följde vi med en som slutat med 150cc. Av dom köpte vi på oss det vi behöver till denna säsongen.

Nu kör vi än en gång Thomas favorit väg förbi Mariestad och kommer vara hemma straxt efter nio ikväll men det var det värt då det var en kanon helg!


/Annika


       

Ovido - Quiz & Flashcards