Team Solberga Mx Racing

Alla inlägg den 19 maj 2013

Av Team Solberga Mx Racing - 19 maj 2013 20:02

Det blev en lång spännande dag i Ulricehman. Emils klass hade 38 startande och det innebär träning, kval och två finaler så det gäller att ha krafter hela heaten. Emil kvalade in på en 3:e plats. Och i första heatet låg han runt 7:a i starten och körde sedan upp sig till en 3:e plats. Sista heatet var han runt 5:a i starten och körde upp sig till 3:e plats igen då dom tyvärr fick bryta heatet efter ca 15 minuter då en ramlat och skadat sig på banan. Vi hoppas att det gick bra trots allt. Känns inte bra då heat får brytas pga skador. Så även slutresultatet blev en 3:e plats.

Joakim hade som mål att hoppa nerförstrappan vilket han klarade fint med lite draghjälp av David. Tack för det David! Det var roligt för dom var 13 st på start grinden. I första heatet låg han 6:a nästan hela heatet och på slutet kom krampen i armarna på han och tappade farten men kom in som 6:a. Andra heatet var han med bra och var uppe på 5:e platsen och sniffade lite på 4:e men tappade sedan och kom som 6:a i mål.

Riktigt roligt att tränare Jörgen kom och tittade och peppade grabbarna idag. 

Börjar även lära känna många nya trevliga cross fantaster i denna serie vilket är kul!

Kommer bli en sen kväll innan vi är hemma och vi stannade med vänner på Mcd i Falköping nu på vägen hem och åt tillsammans.

//Annika

 

Grattis 1:a Jack, 2:a Victor, 3:a Emil och 4:a Benjamin

         

Grattis 1:a David, 2:a Niclas, 3:a André, 4:a Linus, 5:a Patrik, 6:a Joakim





Ovido - Quiz & Flashcards