Team Solberga Mx Racing

Alla inlägg den 25 maj 2013

Av Team Solberga Mx Racing - 25 maj 2013 22:19

Dagen började med träning 15 minuter och sedan direkt 10 minuter tidskval. Emil körde i 3:e kvalheatet och satte 7:e tiden. Sedan på kvalet ser jag att han kommer runt start böjen som 2:a bakom Viktor Hergen. Men han körde om han på första varvet. Sedan kom Stefan Olsson och körde om. Han låg då länge 2:a med Simonsson uppvaktande bakom. Då det var 2 varv kvar går Stefan omkull och har punka och Emil kör in som segrare. Det var en stolt men nervös mamma under racet och det var en stabil körning av Emil.

Joakim körde även han träning och tidskval vilket han hade först tider runt 14:e men ramlade sedan ner till ca 18 när vi såg att han riktigt ladade ett varv och satte 13:e tiden vilket var kanon. Dom körde även dom ett kvalheat men där gäller det endast platsen på grind. Efter start böjen räknade vi in han på 15:e plats och han hamnade i en stor klunga mad förare och körde riktigt bra och hade en riktigt härlig kamp med André i ett par varv innan Andé  kom om Joakim. Han slutade som 19:e och kämpade hela heatet och körde med det vi kallar glöd i ögonen vilket är kul att se.

Ner joggningen blev kanske inte den som tränaren Jörgen rekommenderar men det blev några kilometers promenad till Mcd och käka ett helt gäng crosskillar. Medans Thomas och jag tog rätt på allt skitigt efter dagen. Som tur var var det inte så skitigt då solen varit framme en del även om tempen inte varit så hög. Men tror det var lagom temp att köra i. Sedan har dom gått banan och kollat in alla spåren.

Vi har suttit här ute med trevligt sällskap. Vilket härligt liv det är att vara crossmamma.

Nu ska vi sova och ladda för morgondagens finaler!

/Annika

   

Ovido - Quiz & Flashcards