Team Solberga Mx Racing

Alla inlägg den 1 juni 2013

Av Team Solberga Mx Racing - 1 juni 2013 20:09

Igår kväll var vi på kalas då Thomas mamma bjöd på kalas med god mat. Kan inte riktigt minnas då vi vaknade upp en lördag morgon hemma sist. Borde ha varit någon gång i i början av april med tanke på att vi hittills hunnit med 25 nätter i husvagnen. Det blev även en lugn förmiddag och vi kopplade naturligtvis inte bort crossen helt utan följde träning och tidskvalen på smart tvn i soffan. Hann även med att städa och skura golven här hemma vilket inte känns som det var igår. Till 14.00 var vi på crossbanan på Täby. Vi hade ett läger för alla som är med i crosskolan. Då vi planerade detta tillfälle tittade vi i tävlingskalendern och hittade då detta datum som passade. Det har sedan blivit ändringar med tävlingarna och tyvärr krockade vi med Värmlandscrossen som många av våra som tävlar i. Men svårt att hitta datum som passar alla och vi valde att ta denna helgen ändå.

Men vi har haft en trevlig dag och ca 25 st kom och körde. Så roligt med så många nya som är med. Våra grabbar fick riktigt bra träning då det bara var 3 st i deras grupp. Tyvärr har Emil sista veckan haft känningar i ryggen och stod över mellan passet. Vi har nu ikväll varit över till vår granne som är massör och bokat tid till måndag åt han.

Efter sista passet var det favorit från förra året då vi spelade fjollboll i ganska högt gräs (tack för klippningen Solberg) och sluttande plan och endast sopptunnor som mål. Föräldrar mot barn och vi föräldrar ledde med 3-0 då vi ropade sista målet vinner och det blev ett självmål och barnen vann! Grattis till er!

Roligt och se så många som valde att stanna och grilla och sova över där. Vi valde dock att åka hem.

Köpte med pizza på vägen och har nu grejat lite hemma också. 

Så grattar vi Thomas som fyller år idag. Han passade även på att köra några var efter träningen var slut så han är nöjd nu.

/Annika

   

Ovido - Quiz & Flashcards