Team Solberga Mx Racing

Alla inlägg den 15 juni 2013

Av Team Solberga Mx Racing - 15 juni 2013 19:22

Dagen har bjudit på soligt väder och banan var för Emil som körde i första gruppen av tre ganska kladdig. Träningen 20 minuter övergick sedan över till tidskval 10 minuter. Där blev han störd i sin körning i två varv av dom fyra han hann köra och fick inte till någon bra tid och blev 9:a. Då var kvalet viktigt. Där var han bra med i första kurvan men blev lite kö i andra böjen och han passerade målet första varvet på en 9:e plats. Börjar då jaga och plockar placeringar och kom i mål på en 5:e plats. Väl i depån är han jätte sur då det visar sig att växelpedalen satt fast och växlinagrna inte fungerat högre än 3:an. Det gjorde oss bara mer stolta över hans prestation. Och han är med till final imorgon.

Joakim fick inte till något varv på tids träningen och var lite stum i armarna och vi smörjde in dom till kvalet. I kvalet fick Joakim till starten riktigt bra och låg med som 11:a, kämpade men tappade placeringar och slutade som 21:a.

Efter målet tog Thomas och jag reda på alla kläder, skitiga hojar, glasögon mm. Killarna tog en promenad till Ikea och köpte sig kvällsmat. Men innan dom kom hem så kom regnet som fullkomligen vräkte ner här så det var ett gäng dränkta katter som kom hem igen.

Anar att det kan bli något blött och kladdigt i morgon på racet men grabbarna ser det som fördel och taggade som bara den.

/Annika

     

Ovido - Quiz & Flashcards