Team Solberga Mx Racing

Alla inlägg den 9 juni 2013

Av Team Solberga Mx Racing - 9 juni 2013 16:03

Igår kväll bestämde Emil sig för att han ville köra även tävlingen i Smålandsstenar idag. Hade inte anmält han tack vare hans onda rygg och ville se hur han kände sig efter Älvbygden först. Men då han tyckte det gått bra efter tävlingen igår efteranmälde vi han. Starten var han bra med och kom ut som tvåa och låg tätt bakom ettan Elofsson. När han gick omkull i en kurva fastnade Emil med sitt framhjul mellan hjulet och bakskärmen och fick slita en stund för att få loss crossarna och passerade då målet på en 11:e plats. Sedan var det tuff körning med många tuffa målmedvetna omkörningar och körde upp sig till 3:e i mål. Andra heatet var han iväg som 5:a i starten och körde upp sig till en 2:a plats efter ännu en tuff körning.

Joakims första start var han 2:a efter start kurvan. Körde riktigt bra och kom i mål som 5:a om man räknade blandat med 125U men 2:a av dom som körde Mx2U. Andra heatet var han även då med bra i starten och låg då 4:a körde riktigt bra och hade flera fajter med Rydell som var ledaren i Mx2u och i 4-5 varv var Joakim i ledningen men blev sedan omkörd på slutet. Det var en trött men nöjd Joakim i mål som även detta heatet slutade som 5:a blandat resultat och 2:a bland Mx2u. Alla som kommer i mål som 1:a 2:a 3:a fick både idag och igår en vacker ros så det blev en fin bukett att ta med hem. Och båda killarna fick kliva upp på prispallen som 2:or idag och än en gång stolta föräldrar.

Hemresan går lätt utan husvagnen då morfar och mormor sköter logistiken och drar den nu ner mot Helsingborg till nästa helg där Usm deltävling 2 kommer att gå. Är så Tacksamma för deras hjälp!

/Annika

     

   

Ovido - Quiz & Flashcards