Team Solberga Mx Racing

Alla inlägg under september 2011

Av Team Solberga Mx Racing - 8 september 2011 22:00

Igår var Joakim på ungdomssatsningen här i Örebro. Banan var ganska blöt och lerig men endå riktigt rolig. Vi tränade på lite kurver och inbromsningar. Emil hoppade över träningen då han var sjuk. Och imorgon åker vi till Karlskoga med husvagnen och ska köra Svealandsfräsen på lördag. Det blir Joakims sista tävling på 150cc.

Av Team Solberga Mx Racing - 4 september 2011 18:04

Idag blev det träning inför Svealandsfräsen på lördag. Solen sken men banan var blöt som vanligt i Karlskoga. Men vi tycker om den ändå. Sen åkte vi hem och tog rätt på alla skitiga saker från helgen.

Här är en video när Emil kör ett varv. 


  

/Joakim

Av Team Solberga Mx Racing - 3 september 2011 21:16

Nu är vi hemma efter ett dygn i Sunne. Blev en trevlig grill och räk kväll med mormor och morfar i depån igår. Äntligen blev det en tävling utan regn men det kom rejäla skurar i går så banan var inte helt torr på alla ställen. Emil kom iväg som 5:a i första starten men tappade sedan då han ramlade i ett dike. Men kom upp efter hjälp och körde igen, kom på en 7:e plats. Andra heatet ramlade han efter ett par kurvor och låg sist men körde upp sig riktigt fint till en 5:e plats och blev även total 5:a.

Joakim som körde sin 3:e tävling på 250cc. I första heatet kom han iväg bra och kunde med säkerhet ta 4:e platsen. Andra heatet var starten sämre och var bland dom sista men redan första varvet körde han upp sig till en 6:e plats, där var det riktigt tajt om 4:e till 7:e platsen och han slutade som 7:a. Kul att se dom fajterna och Joakim storm trivs verkligen på 250cc. I totalen blev även han 5:a. 

Imorgon blir det träning i Karlskoga då det är Svealandsfräsen där nästa vecka. Då skall Joakim köra på 150cc och vi får se om det kan bli hans sista tävling på den.


Ha det gott! 

/Annika

Ovido - Quiz & Flashcards