Team Solberga Mx Racing

Alla inlägg den 1 juli 2013

Av Team Solberga Mx Racing - 1 juli 2013 21:57

Vet att många har ett beroende av att kolla av Blocket. Jag har nu som rutin att kolla av den Litauiska annons marknaden efter stulna hojar. Efter tips hittade vi våran hoj där på två olika sidor. Massor med bilder gör oss 100 procent säkra på att det är våran hoj. Midsommar försvann den från båda sidorna. Idag för för 4 timmar sedan kom den ut till försäljning igen. Dock har den blivit ett helt år nyare och 5 euro dyrare. Då skall dom bara veta att dom gott kan plussa på ett år till för att nå sanningen.

Annars är det samma bilder som förra ggn.

Började då att kolla runt igen och hittar då två andra som jag är ganska säkra på tillhör en annan som jag vet blivit av med hojar. Har ännu inte fått tag svar från dom.

Då polisen fortfarande inte hjälpt oss något med vårat ärende är nu min förhoppning att flera skall hitta sina stulna hojar på dessa sidor och vi kan intyga polisen att det är flera kanske vi får mer hjälp. Tror även att det bästa vore om någon som haft sin försäkrad hittade sin hoj då det kan finnas intresse från försäkringsbolagens sida. Så vet ni några drabbade be dom kolla in dessa sidor efter hojar.

Bästa vore att vi kontaktade varandra och tillsammans kan ge polisen bevisen som intygar vilken stor härva detta är. 

http://www.plius.lt/skelbimai

http://www.autogidas.lt/


Hittar ni något intressant kontakta oss!

/Annika 0730-913041 annika.solberga@hotmail.com


   


Ovido - Quiz & Flashcards