Team Solberga Mx Racing

Alla inlägg den 22 juli 2013

Av Team Solberga Mx Racing - 22 juli 2013 00:05

Dagen började med sol men ingen värme. Emil var 27:a ur första kurvan men jobbade sig upp och kom i mål på en 9:e plats. Andra finalen var han näst sist in i kurvan men 15:e ur kurvan. Sen jobbade han sig upp till en 5:e plats. Och han kom på en totalt 6:e plats denna tävling vilket är riktigt bra.
Joakim ligger med fint i första starten och i första hoppet räknar vi in han som 10:a. Tappar sedan några men kom i mål som 16:e. Lagom till andra finalen kommer först kraftig vind som gjorde sandstorm på banan och sedan kom regnet. Men då det var en skadad och väntade på ambulans så hann regnet gå över och banan lagom blöt till start. Joakim låg runt 20:e platsen körde riktigt bra och plockade placeringar och tappade någon men kom imål som 15:e viket var riktigt bra. Stort Grattis till dagens segrare David i mx2u, Du var grym idag igen.
Vi är några som valde att stanna kvar här i depån och tog i lugn och ro reda på allt. Sedan grillade vi och alla grabbar tog ett race på hyr karten innan det var fika. Ännu en trevlig men lite kall kväll. Ovant att det fortfarande fast klockan nu är tolv så är det ljust ute.
/Annika

Ovido - Quiz & Flashcards