Team Solberga Mx Racing

Alla inlägg den 7 juli 2013

Av Team Solberga Mx Racing - 7 juli 2013 17:45

Första träningspasset var redan 8.00 vilket var skönt då solen ännu inte kommit fram och det var skön temp ute. Lagom till kvalet kom solen som gjorde det till en mycket varm dag och tufft för alla. Emil låg tvåa i första svängen men tog ledningen direkt och sedan var han uppvaktad av Jack hela heatet men klarade att hålla första platsen till mål.
Första finalen blev inte så bra och han låg åtta men körde snabbt upp sig till fjärde platsen. Sedan hade han lite flyt och kom i mål på en andra plats.
Andra heatet kom Emil iväg som trea och körde i sin takt utan att riskera något och slutade 3:a. Riktigt bra kört och stort Grattis till Victor som vann och Jack som kom på en välförtjänt andra plats i dagens värme.
Roligt att Magnus kom och kollade som hjälper oss med förändringarna på hojarna. Så skönt att ha din hjälp.
Även riktigt roligt i depån och många som lånar och hjälper varandra och hittar hela tiden nya bekantskaper vilket är kul. Tycker däremot inte att Lidköping genomfört den bästa tävlingen vi åkt och vi som innan varit så positiva till denna klubb har nu andra tankar....
Campingavgift har och hoppas jag vi inte kommer införa i denna sport, inget master varv vilket förarna krävande, att inte två vuxna föräldrar fick vara i banden utan att tjata om det medans en stackars förare ramlade bredvid ett hopp som endast vi i depån uppmärksammade. Tur vi var några föräldrar där som såg. Inte ens en pomac till ettan vilket det varit på alla andra tävlingar i denna serie.
Nu rullar vi hem och Thomas och Joakim skall till sina jobb i morgon medans Emil och jag är lediga! Men har ju mötet med Tvärsnytt!
/Annika

Ovido - Quiz & Flashcards