Team Solberga Mx Racing

Alla inlägg den 27 september 2013

Av Team Solberga Mx Racing - 27 september 2013 17:39

Den här helgen tillbringar vi i Uddevalla och super finalen i Vmx cupen. Sedan har vi inga bestämda planer vilket känns lite vemodigt. Är så van att planera veckorna efter tävlingar men än är säsongen inte helt slut och några fler helger kommer det tillbringas på crossbanor anar jag.
Ringde även Svemo idag då Emil nu i helgen kör liten hoj för sista gången och vi nu undrar över hur reglerna ska vara för nästa år. Efter två dagars ringande fick jag idag tag på en person att fråga. Tyvärr blev jag inte ett dugg klokare i frågan om vilken kubik som han kan köra då dom inte bestämt något än.
Vi håller på med en otroligt dyr sport och man vill planera sina inköp av hojar men Svemo kan inte bestämma förrän i november och kommer senast ut med reglerna som kommer gälla i början av december är det inte fantastiskt.
Ville veta om man kommer få köra 250 cc blandat med 125 cc men det kan han inte svara på. Fotboll har haft samma regler i hundra år och där behöver du inte göra några ekonomiska investeringar på stora belopp. Men i vår sport kan vi snällt vänta på att dom kvart i tre tar beslut vilka regler som skall gälla.Skandal
/Annika

Ovido - Quiz & Flashcards