Team Solberga Mx Racing

Alla inlägg den 24 september 2012

Av Team Solberga Mx Racing - 24 september 2012 08:34

Det kröp i kroppen på Emil igårkväll och vi tog kryckorna och gick en promenad inne på sjukhuset. Då klockan var efter 18:00 så var vissa hissar och dörrar låsta men med ett pasient kort som vi fått skulle det inte vara ett problem.  

Vi gick en runda och skulle sedan ta hissen då visade det sig att kortet inte fungerade. Som tur är så fanns det en hiss som fungerade utan kortet och vi fick knacka på grannavdelningen som släppte in oss. Hon frågade då om det var han som gjort sig illa i handen då han hoppade på kryckor var det en kul kommentar och hon började skratta då hon kom på så dumt det lät. Vilket vi små skrattade och frågasatte om hon verkligen jobbar här   

Emil har sovit bra och har inte mer ont. Har nu tryckt på att vi vill ha en bedömning snarast då vi har en hemresa att planera och att det går ett bra tåg som går vid 14:00 som skulle passa oss bra för att få den smidigaste resan hem.

Nu kom dom in och dom vill inte göra något mer med han så vi får nu åka hem Och det är bara mjukdelar som skadats och han kan belasta som han känner att det är ok. Vi skall höra av oss om han inte mår bättre innom någon vecka.

Så nu skall vi leta på ett lämpligt sätt att ta oss hem på.

Idag skriver även morfar in sig på sjukhus för att äntligen få hjälp med sin höft. Men tror inte Emil ännu ärvt hans problem. men vi håller tummarna att hans op går bra imorgon.

Lägger ut några bilder från helgen.

//Annika

             

Ovido - Quiz & Flashcards